Coaching by Thams

Ved siden af min egen professionelle atlet karriere, er jeg personlig træner og kostvejleder for løbere, cykelryttere og triathleter. Jeg er drevet af at få det meste og bedste ud af atleten og mennesket, jeg arbejder med – for mig er det progressionen, der er det interessante, og derfor har jeg arbejdet med både nybegyndere og atleter, der allerede har internationale mesterskabsmedaljer bag sig.

Nybegynder eller ej; jeg forventer dog at du har et mål og committer dig til vores plan. Hermed ikke sagt at jeg forventer, du skal drive en halv professionel livsstil – jeg træner bl.a. også sub10t-Ironman atleter med træningsuger på ca. 10 timer/uge. Jeg går meget op i at forstå din hverdag og rytme for at få mest mulig udbytte ud af dine timer i træningstøjet, men kontinuitet i træningen er for mig nøglen til succes.

Jeg leverer kun coaching på “fuld pakke”-basis: Dvs. ny træningsplan hver 7-10 dage, ad hoc kommunikation, diskussion om udstyr, ernæring og mentale skills, klar målsætning, sæsonplanlægning og periodiseret træning herefter.

Min teoretiske baggrund er en bachelor- og kandidatgrad i Idræt og Sundhed med speciale inden for ernæring i udholdenhedssport. Desuden har jeg gennem mine 7 år som triatlet arbejdet tæt sammen med og lært af fem forskelle kompetente trænere (herunder landstrænerne) samt været sporadisk under vingerne af franske elite trænere.

Jeg har pt plads til 2 atleter.

Pris: 1500 kr / mdr.

Kontakt mig hvis du er interesseret i en uforpligtende snak på 24858965 eller line_thams@hotmail.com. Måske er vi et match?